FITTKONST

Var på FITTKONSTVERNISSAGE med Ingrid Frideborgsdotter och hennes grupp för en vecka sedan och ÅTJEJER VAD PACKAT DET VAR! Det var en helt ny skara för mig med många unga, tatuerade och piercade konstnärer med vänner som fyllde lokalen så det gick knappt att röra sig och se alla de fantastiskt kreativa vulvorna som prydde väggarna. Jätteroligt och inspirerande att se så mycket uttryck för pussy power! Själv föll jag för en underbar liten vulvatavla i turkos av NICOLE AXELSSON ORSVÄRN. Den paxade jag för och hoppas den ska få hänga  i vårt så småningom renoverade kursrum på VENUSGÅRDEN.

Chans finns att se hela utställningen i förmodligen lite lugnare former fram till 19 december på GALLERI FEMTOPIA, Hornsgatan 149 i Stockholm. Ska själv ta mig dit ytterligare en gång för att njuta av skapelsens vackraste kroppsdel! Någon som vill hänga med?

 JENNY WENHAMMAR, en av de konstnärer som ställer ut på FITTKONST.

 
 
 
 

 

Njutningslyx

Massor med nya, lite lyxiga vibratorer finns nu inne i butiken och fler kommer. Här ett första smakprov på den lyxigaste av alla: GOLDEN DIAMOND, den perfekta presenten!
 

GOLDEN DIAMOND är ren njutning både för ögat och vulvan, designad för att ge orgasmisk stimulering på den känsligaste erotiska zonen hos kvinnan. Skriv upp den på din önskelista!

NY HEMSIDA

I måndags lanserade vi vår nya hemsida på JETSHOP med diverse barnsjukdomar som följd, bl a fungerade inte betalfunktionerna första dagen. Nu verkar allt vara OK och jag håller på med att finslipa diverse detaljer på våra många produkter. Vi har faktiskt fler än 1500 inlagda så jag har haft ett styvt jobb.
Själva designen på sidan är densamma med det klassiska KAMASUTRAPARET som vi här på AFRODITES älskar så mycket men funktionerna och framförallt innehållet är förbättrade. Jag uppdaterar och skriver nya texter för fullt och har också ambitionen att göra minst två inlägg i veckan här på NYHETSBLOGGEN.
Nya hemsidan vill vi fira med att ge 20 % i RABATT på en valfri vara i vår nätbutik förutom reavaror och presentkort under resten av november. Rabatten dras inte av direkt i kassan utan av oss vid leverans. Skriv in 20 i kommentarsfältet i kassan så får du rabatten!
Välkomna att beställa av allt gammalt och nytt!