GULD PÅ HUDEN

GULDIGT GLIMRANDE KROPPSSMYCKEN

Vill du glittra och glimra på festen eller på stranden i sommar har vi den absolut senaste trenden: Med nya ursnygga SKIN JEWELRY från BACKYARD STUDIOS kan du med fantasins hjälp pryda din hud överallt och garanterat dra blickarna till dig! ALLA är nyfikna på dessa läckra engångsapplikationer med guld- och silverlyster. De  är helt giftfria och miljövänliga, ligger bra till i pris (195 kr) och håller i 4-6 dagar. På AFRODITES kan du välja mellan fyra heta designs.

GULDFEBERN fortsätter på AFRODITES

AFRODITES är med i PJURS 20-årsjubileum 2015

I år firar PJUR - vårt favoritmärke bland silikonglidmedel - 20 år och lottar därför ut 20-grams guldtackor till sina kunder varje månad. Vill du vara med och tävla är det bara att följa länken HÄR och anmäla dig direkt till PJUR - du behöver inte ens handla något av oss eller dem! Men köp gärna en flaska ändå - vi ger 20 % i rabatt på PJUR WOMAN och PJUR BODY GLIDE just nu.

Vackra VENUSGÅRDEN

RIKTIGT STOLT är jag över att helt själv ha knåpat ihop en ny hemsida för VACKRA VENSUGÅRDEN, www.venusgarden.se. Gå in och njut av alla de underbara bilderna på vår kärleksoas i Skåne, t ex den av min favoritros American Rambler.