AFRODITES EGEN OSCARSGALA

Sexleksakerna som är så bra att de är värda en OSCAR har vi på Afrodites utsett för att ni kunder ska kunna göra ett bättre köp!
Dessa toppenprodukter har fått pris för en kombination av utmärkt funktion, snygg design och rimligt pris, helt enkelt är de bäst i sin klass. En OSCAR FÖR BÄSTA SEXLEKSAK GÅR TILL MY WAND:
 
...och BÄSTA SEXLEKSAK FÖR HONOM ÄR PENISRINGEN ECLIPSE
De andra OSCARSVINNARNA finns under kategorin EROTIKPEDAGOGENS BÄSTA på hemsidan och du kan också läsa mer under rubriken BÄST OCH SÄMST. Du vet väl att alla Oscarsnominerade i år fick ett kit värt åtskilliga tusen dollars i vilket ingick en minst sagt svindyr sexleksak, men dyrast är inte alltid bäst, tycker vi!
:
 
 
 
 

SKÖN ALLA HJÄRTANSNATT

KÄRLEK OCH LUST TILL ER ALLA PÅ ALLA HJÄRTAN!
 

NJUTNINGSTIPS till ALLA HJÄRTANS DAG

 
 
TIPS 1: lev, njut och älska som en DIVA, extravagant och med alla sinnen öppna!
I vår mysiga kärleksbutik på Söder, AFRODITES APOTEK, finns ALLT för DIVA-LIVETS flirt, lust, passion, stämning och njutning.
TIPS 2: skapa stämning
Börja årets kärleksafton med ett fång rosor, kärleksgudinnans egen blomma och en riktig lustdrink. Dra in doften av rosorna, de innehåller kärleksdrogen fenyletylamin och spetsa drinken med upphetsande rosenrot i dubbel dos, Viska kärleksord och se varandra in i ögonen - kärleksnatten börjar!
 
TIPS 3: sensuella smekningar
Njut av varandras kroppar genom att låta händerna glida över hudens miljontals njutningssensorer länge och långsamt för att skapa sexuell berusning.
Ingenting ökar stämningen och den sensuella njutningen som en väldoftande massageolja eller ett massageljus. Vi har precis fått in många sköna nya dofter av de så populära KLINTA-LJUSEN, ett alternativ för dig som gärna vill massera ekologiskt. Ljusen är nämligen helt fria från farligheter och innehåller oljor som är rena hudvården: soja- och rapsolja samt palmvax, ingredienser som i sig är både fuktgivande och gör huden följsam och len. Många av våra kunder använder ljusoljan som hudlotion. KLINTA är den perfekta presenten som du kan ge med gott samvete.
TIPS 4: lite orgasmassistans
Det absolut viktigaste orgasmtipset för kvinnor är:
 
ALLTID KLITORISKONTAKT UNDER SAMLAG = ORGASM
 
Detta ordnas lätt med ett finger eller en liten behändig vibrator. Massor med tips och erotisk kunskap om klitoris finns också i min senaste bok KLITTRA MERA.
 
VÅRT BÄSTA TIPS: en kärleksnatt på VENUSGÅRDEN
Njut tillsammans i vårt romantiska SPA - bättre kärleksvård finns inte! Här finns lugnet och harmonin men också öppenheten och friheten att älska ohämmat.
Vår gästbok är full med positiva omdömen, som detta från slutet av januari i år:
 
"Här känner vi bara erotik och lugn - perfekt för att hitta varandra och våra kroppar. Upplevde fantastiska orgasmer, bättre än någonsin!" J & K
 
Att älska ute, under rosorna, är en del av upplevelsen här. Välkomna!