BLACK FRIDAY - HELT HYSTERISK HANDEL

SOM småbutiksägare blev jag både bestört och förbannad när jag satte på datorn i morse och såg hur många rabatterbjudanden som hamnat i inkorgen. Samma sak när jag slår upp morgontidningen! Har alla blivit tokiga? 30-40-50-60-70 procent på ALLT! Har hela butikssverige fått knäpp?

Nu ångrar jag mitt eget erbjudande om 25 % på delar av vårt lite för stora klädlager. Egentligen gäller Black Friday ju bara de stora kedjorna och nätbutikerna. Vi vanliga småbutiker orkar helt enkelt inte hänga med i denna osunda prisdumpningsspiral som gör att ingen kommer att vilja betala normala priser eftersom det reas både före, under och efter alla vanliga och kommersiellt skapade helger numera. Detta priskrig kommer att bli småhandlarnas död!

Om fem år kommer det inte att finnas några små privata butiker kvar, sanna mina ord, endast showrooms för diverse större nätbutiker (typ att vårt gamla postinlämningsställe här på Söder förvandlats till just det!) och jättekedjor. En mycket sorglig utveckling som vi börjar känna av i SOFO på Söder där vi alla kämpar för vår överlevnad. Så det är både första och sista gången vi ger rabatt på Black Friday som verkligen är just det – en SVART DAG för småbutikerna. Tack för ordet och för att du handlar i den lilla butiken! Ylva på Afrodites

 

BLACK FRIDAY på AFRODITES

Fredag-lördag kan du slinka in till oss på AFRODITES APOTEK på Söder och fynda diverse kläder:
 

Gäller dock bara i vår butik IRL, inte i nätbutiken. Vi har ju den vanliga butiken full med olika plagg som inte finns inne på hemsidan där sortimentet är mindre. VARMT VÄLKOMNA!

FINASTE FYNDEN FRÅN EROTIKMÄSSAN I TYSKLAND

Dottern Anna och jag har varit på erotikmässan EROFAME i Hannover och blev alldeles rusiga av lycka över alla spännande möten! Vårt mål var naturligtvis att hitta de allra bästa erotikprodukterna för våra kunder, men vi hade också den dolda agendan att hitta ersättare till Lelo vars produkter blivit orimligt dyra efter deras sista prishöjning. Vi blev mer än bönhörda och hittade massor av kvalitetsapparater som ligger 30-50 % under Lelo i pris. Så nu kommer vi att fasa ut Lelo mot nya kvalitetsmärken till bättre priser!
 
Först ut är våra nya RABBITTAR från THE RABBIT COMPANY som utan tvekan slår ut Ina och Ina Wave! De är inga stela pinnar utan mjuka, böjliga, tysta och sammetslena och med de rätta orgasmattributen, nämligen de skönt fladdrande kaninöronen som alltid saknats hos Lelo. Ina ersätts alltså med den snurrande PÄRLRABBITTEN och KOMHIT-RABBITTEN viftar ännu mer orgasmiskt än  Ina Wave!