Shoppa lokalt - stöd de små butikerna!

Sedan november 2015 har vi och alla andra småbutiker inom erotikbranschen haft en vikande omsättning samtidigt som vi har sett att allt fler handlar hos de största nätföretagen på vårt område. Ibland tycker vi t o m att vi fungerar som rena showroomet för dessa, dvs folk kommer in och klämmer och känner, frågar och får utförliga svar, letar upp billigaste priset på sin Smartphone och säger tack och adjö till oss utan att handla! Det är en prismässig huggsexa om kunderna som kommer att leda till en stor utslagning av de små butikerna inom det närmaste året. Detta händer inom flera branscher än vår just nu, t ex tar kedje- och nätbutikerna över alltmer av klädhandeln.

På AFRODITES APOTEK GER VI INTE UPP UTAN KAMP. Kanske är detta min sista strid men jag har ett djupt personligt motiv att agera: jag har hela tiden hoppats att min affär skulle gå i arv till dottern Anna som sköter butiken med sådan glädje och bravur. Därför har vi startat en kampanj för att stödja de lokala företagen och hoppas att ni kunder vill vara med och VÄNDA TRENDEN och SHOPPA I DEN LILLA PERSONLIGA BUTIKEN.

DE LOKALA FÖRETAGEN skapar en levande stadskärna: vad vore t ex Söder i Stockholm utan de charmiga småbutikerna och kaféerna som lockar besökare till SOFO? Här finns också många gömda små pärlor till företag med unika produkter tillverkade med stort hantverkskunnande och kreativitet.
 
DE LOKALA FÖRETAGEN GER MERVÄRDE
På AFRODITES APOTEK har vi t ex en omvittnat god och mycket uppskattad kundservice, en fantastisk stämning av frihet och glädje, expertkunskaper och den bästa rådgivning man kan få. VI ÄLSKAR VÅRT ARBETE och VÅRA KUNDER och DET MÄRKS!
I det lilla företaget möter du en person, ofta ägaren som du t o m kan skälla ut om du är missnöjd, inte en telefonsvarare eller en onåbar chef. Du som kund kan tillämpa DEN GODA GÄRNINGENS MAKT genom att stödja småföretagarna runt dig.