BÄST OCH SÄMST

Under de 21 år jag har arbetat som erotikpedagog har marknaden för sexleksaker förändrats radikalt. DÅ, runt mitten av 90-talet fanns inte mycket mer än "stafettpinnen i guld" och några naturtrogna plastdildosar som inhandlades i skumma porrbutiker dit kvinnor inte ville gå in. NU finns en otrolig mängd sexleksaker i alla format och modeller, även lyxvarianter i äkta guld, i designbutiker på fina gatan. Allt finns - men vad ska man välja? Hur skilja bra från dåligt?

Här på AFRODITES har vi sett det mesta och ibland skrattat oss halvt fördärvade över somligt som vi direkt kastat i soptunnan. Men vi har också vaskat fram några guldkorn som vi tycker är verkligt köpvärda. Dessa toppenprodukter har vi nu tilldelat varsin OSCARSSTATUETT för utmärkt funktion, snygg design och rimligt pris för att ni, kära kunder, ska kunna göra ett bättre köp. På sidan EROTIKPEDAGOGENS BÄSTA finns de produkter vi tycker är allra bäst!

 

 

 

Här finns KLASSIKER som funnits på AFRODITES APOTEK från start och fortfarande både är Erotikpedagogens egna favoriter och många kunders. Speciellt uppskattas de av gästerna på VENUSGÅRDEN. Där spetsas kärleksdrinken med lite afrodisiaka och med hjälp av några magiska droppar från orgasmkrämen och vår egen unika produkt Extasstaven hittar kvinnorna snart sin G-punkt. Undra på att klassikerna är populära:

ROSENROT för lusten, DAISY för upphetsningen och EXTASSTAVEN för orgasmen!

De två GLIDMEDEL vi sålt tusentals av under de 18 år vi haft butiken platsar också bland de bästa: silkesmjuka LIQUID SILK och superglidiga PJUR, bägge med toppkvalité.

 

SEXLEKSAKERNAS SKRÄCKKABINETT

 Jag har också funderat på att göra en sida om knäppa sexleksaker som folk borde varnas för att köpa. Men jag vet inte riktigt om jag vågar för flera har sagt att jag antagligen skulle bli stämd om jag var uppriktig nog att peka ut de sämsta. Dock kommer jag att säga vad jag tycker om du som kund kommer in i  butiken och frågar efter en produkt som vi på Afrodites inte tycker håller måttet.

Kommentera inlägget här: